Fiskekort

Fiskekort

Varje år sätter vi ut 100 tals kilo regnbåge och öring i Lillesjön. Det är därför viktigt att alla som fiskar i sjön är delaktig i finansieringen. När det gäller fiskekort i Löftaån bidrar du med finansieringen av vassrensning, renhållning och underhåll av vårt regnskjul.


Fiskekort till Löftaån är dygnskort och i Lillesjön gäller dagskort och du kan köpa dessa hos:

Fiska.se Internetbokning (Du måste kunna visa upp ditt fiskekort i mobiltelefonen eller printa ut den. Det är upp till var och en att se till att sjön är tillgänglig för fiske exempelvis under vinterperioden november - maj månad som kan medföra att sjön fryser till. Det är inte vanligt att alla bryggor är upptagna men skulle det vara så kan man även fiska från land. Det är först på plats som gäller. Återbetalning av fiskekort på grund av is eller upptagna bryggor görs ej.)

COOP Konsum i Frillesås. Öppettider alla dagar från 08.00 till 20.00 alla dagar.

Lantmännen i Frillesås Öppettider vardagar 08.00 till 18.00 och lördag kl. 08.00 till 13.00.

Preem i Varberg (Bäckman) Öppettider vardag 07.00 till 23.00 lördag 08.00-22.00 söndag 09.00 till 22.00.

Fiskekort till Lillesjön finner du även på:

Stättaredsgård vid Lillesjön Varierade öppettider på sommaren mer regelbundet och resten av året mycket sporadisk. Därför rekommenderar vi att du köper fiskekort i Frillesås eller Varberg.

OBS! Det kan förekomma försäljning av fiskeplats i Lillesjön. Detta är inget som är godkänt av föreningen. Endast fiskekort inköpta på ovan inköpsställen gäller.

Vi är tacksamma om du redovisar din fångstrapport till oss oavsett om du tar upp eller släpper tillbaka fisken.

Back to Top